Μπορείς να καταχωρήσεις την παραγγελία σου, όλο το 24 ωρό από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεσαι!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ 90%
ΤΙΜΗ 80%
ΠΑΡΑΔΟΣΗ 90%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 70%
null
ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Έχοντας μια αναπτυσσόμενη μονάδα με έξι γραμμές παραγωγής βασισμένες στη μέθοδο εκτύπωσης φλεξογραφίας με τέσσερα χρώματα, παράγουμε προϊόντα χαρτιού που ξεπερνούν ετησίως τους 1100 τόνους με τις συγκεκριμένες πρώτες ύλες.
Έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα αλλά και την δυναμική να εξάγουμε τα προϊόντα μας σε Μάλτα, Βουλγαρία, Γερμανία, Αγγλία, Κύπρο, Ρουμανία και Αμερική.

null
ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Υπάρχει ευελιξία τόσο στην εποχιακά αυξημένη κίνηση (εορτές – σαββατοκύριακα) όσο και σε περιόδους χαμηλής κινητικότητας. Η υπηρεσία διανομής μας εξυπηρετεί κάθε ύψους παραγγελία σε 24 ώρες ανταποκρινόμενη το ταχύτερο δυνατό στις ανάγκες του πελάτη δημιουργώντας έτσι ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας.

null
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Με την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, την απαραίτητη επεξεργασία και τους διαρκείς ελέγχους, μπορούμε να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, τηρώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα (- πιστοποιημένοι EN ISO 22000 : 2005 -). Διαθέτοντας εξειδικευμένους τεχνολόγους εκτυπώσεων αλλά και δημιουργικό σχεδιαστικό τμήμα, εξασφαλίζουμε τον συνδυασμό της αισθητικής με την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

null
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Η επί σειρά ετών σταθερή συνεργασία με τους πελάτες μας, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της εταιρίας μας σε παραγωγή χαρτιού συνηγορούν την αξιοπιστία μας. Το τμήμα πωλήσεων μας είναι κοντά σας για να σας προτείνει τα κατάλληλα είδη και υλικά συσκευασίας ανά περίπτωση, με στόχο την σωστή ανταπόκριση στις ανάγκες σας .
Όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και ανταγωνιστικό, παραγωγικό και εμπορικό κέντρο, προσφέροντας την καλύτερη υπηρεσία στους πελάτες μας.